Gratis verzending vanaf €70

Alles voor uw hond

Als u op zoek bent naar hondenbenodigdheden zoals voer of speelgoed, wij hebben het allemaal. Je kunt ook accessoires vinden zoals riemen en halsbanden om je pup veilig en gelukkig te houden. Bopets hondenspeciaalzaak heeft alles voor uw hond. Hier vind je niet alleen voer voor je hond, maar ook speelgoed, snacks, halsbanden, lijnen, hondenmanden, dekens en kussens. Wij hebben heel veel diverse producten voor uw hond en hebben een team dat hier is om u te helpen met al uw vragen.

Populaire categorieën

HondenmandHondenkussenHondenmand FantailHondenmand WooffHondenspeelgoedBenches en toebehorenHalsbanden en riemenHondenbenodigdhedenHondenvoedingHygiene en zindelijkheidMedisch en parasietenTrim en VachtverzorgingVervoer met auto en fietsVerzorgingsproductenHondenkledingDecoratie en waakborden

– Halsbanden en lijnen: het is belangrijk dat uw hond een halsband heeft als u hem mee naar buiten neemt, omdat dit hem herkenbaar maakt. Een riem is natuurlijk ook nodig. Het is erg belangrijk dat de halsband en de riem bij elkaar passen, zodat ze niet te zwaar of te los zitten. Verder zijn er veel verschillende soorten halsbanden en lijnen zoals nylon, leer, metaal, stof enz.;

– Hondenmanden en matrassen: Het is belangrijk dat uw hond een mand heeft om in te liggen, en de beste manden voor honden zijn hondenmanden. Ze bieden uw hond comfort en veiligheid. Hondenmanden zijn er in alle soorten en maten, dus voor elk type hond is er wel iets bij. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zodat u er een kunt vinden die perfect is voor uw hond – vind vandaag nog de perfecte mand voor uw hond!

– Vachtverzorging: De vacht van een hond moet om vele redenen worden getrimd en verzorgd. Het is bijvoorbeeld belangrijk om de vacht van een hond gezond te houden, zodat deze niet gaat klitten. Het is ook belangrijk om losse haren te verwijderen die in voedsel kunnen komen of zelfs meubels kunnen beschadigen.

– Een hond te vervoeren: Er zijn verschillende manieren om een hond te vervoeren, afhankelijk van de reisduur en de bestemming, maar er zijn best practices die de veiligheid van zowel de bestuurder als de hond garanderen. Als u van plan bent om met de auto te reizen hebben wij mooie en degelijke reismanden, transportboxen en ook fietsmanden. Een honden transportbox of mand is een geweldige manier om uw pup comfortabel en tevreden te houden wanneer hij of zij in de auto moet rijden of een wandeling moet maken. Transportboxen bieden ook een veilige plek voor uw pup om te rusten terwijl ze wachten op een luchthaven, treinstation of dierenartsziekenhuis.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen