Gratis verzending vanaf €70

Puppy training pads

Trainingspads voor puppy’s zijn een geweldige manier om uw puppy zindelijk te maken. Ze helpen hen te leren wat de juiste plaats is om naar toe te gaan en helpen u ook om een “schoon” huis te behouden. De pads zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk om degene te vinden die geschikt is voor uw pup. U moet er ook voor zorgen dat u de juiste pads kiest voor de behoeften van je puppy (zwaar of licht absorptievermogen).

– Hygiënische training zindelijkheidstraining. Gebruik hiervoor onze Puppy Trainer Pads of het Puppy Trainer startpakket.

– De juiste maat en het juiste type puppy training pads hangt af van uw specifieke huisdier en behoeften

– Zwaar of licht absorptievermogen: u moet altijd de juiste dikte van de pad kiezen die past bij uw huisdier en hun behoeften

Puppytraining

De pup zal veel training nodig hebben, en hoe eerder je met dit proces begint, hoe beter. Ten eerste zal uw pup sneller leren. Ten tweede zal uw pup vaker naar buiten kunnen en zullen de plas ongevallen verminderen.

Puppy zindelijkheidstraining is noodzakelijk om de netheid van uw huis, de omgeving van uw pup en de items erin te behouden. Door uw hond te trainen door middel een puppy pad te gebruiken, kan dit proces voor u beiden gemakkelijker worden. De eerste stap is om uw pup te laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. Dit kan een dag tot twee weken duren, afhankelijk van hoe goed ze zich gedurende deze tijd aanpassen. Leg vervolgens enkele  puppy trainer pads neer in een gebied van uw huis of tuin waar geen vloerbedekking is. Je maakt veel kans dat de puppy snel gebruik zal maken van deze puppy pads. Is dit na een paar plasbeurten niet zo kan je best enkele urinedrupjes op de puppy training pads aanbrengen. Op die manier stimuleer je de puppy te plassen op zijn trainingsdoekje.

Puppytraining is een proces waarbij een nieuwe puppy wordt geleerd zich te gedragen op een manier die zijn eigenaren-trainers zal behagen. Er zijn veel methoden beschikbaar om puppy’s te trainen, maar de meest populaire is de zindelijkheidstraining. Dit artikel geeft enkele tips over hoe u uw nieuwe puppy kunt trainen om het potje buiten te gebruiken en daar te kunnen plassen en poepen.

Het proces van zindelijkheidstraining voor honden kan behoorlijk moeilijk zijn, vooral als je het nog nooit eerder hebt gedaan. Enkele van de meest voorkomende dingen die u moet weten voordat u met de zindelijkheidstraining van uw hond begint, zijn: ten eerste, stel een schema op voor voer- en bewegingstijd, ten tweede kies een geschikte plaats in de buurt van uw huis waar hij kan wandelen, ten derde socialiseer hem met andere honden en mensen.

Waarom een puppy training pad gebruiken

Puppy training pads - puppy trainingJe bent niet de enige die erachter is gekomen dat zindelijkheidstraining van een puppy frustrerend kan zijn. Er zijn gewoon zoveel dingen die u moet doen om uw pup te helpen leren. Het is zo moeilijk als ze hun zaken in huis doen of ergens anders dan buiten. Dit is waar puppypads van pas komen, omdat ze veel gemakkelijker mee te nemen en op te ruimen zijn dan een krant nadat uw pup zijn werk heeft gedaan. Ze zijn ook handig als je jonge kinderen hebt die niet weten hoe ze met zindelijkheidstraining moeten omgaan, of als je in een flatgebouw zonder tuin woont.

Volg deze eenvoudige stappen van de puppytraining met puppy training pads

Als je nieuw bent in de wereld van puppytraining volg deze eenvoudige stappen om een schoon huis te hebben dat vrij is van ongelukken.

Hoe een puppy training pad gebruiken

De eerste stap is om je huis voor te bereiden op kleine ongelukjes. Dit omvat het leggen van enkele pads en het plaatsen ervan in gebieden waar uw hond het meest actief zal zijn. De volgende stap is om het schema van uw huisdier in de gaten te houden, zodat ze voldoende tijd hebben hun aangewezen plaats te zoeken. De derde stap is om ze te trainen met positieve bekrachtiging en herhaling, zodat ze weten wat je van ze wilt. Ten slotte is het belangrijk de puppy even voor het slapengaan niet te vergeten, zodat ze niet midden in de nacht nat wakker worden!

Wij raden aan de puppy training pads gewoon los te gebruiken zonder houder. Dit heeft het voordeel dat de pads zich gaan mee bewegen indien de puppy er aan trekt. Op die manier gaan ze minder stuk en komen er ook geen delen vrij. Laat een puppy de pads niet gebruiken als speelgoed. Laat niet toe dat de puppy de pads begint te vernielen. In dat geval is het nodig de pads enkele uren te verwijderen.

Puppy training pads in verschillende afmetingen

Er zijn verschillende soorten puppy training pads en afmetingen. Puppy training pads S / M / L / XL en XXL. Een training pad voor een puppy mag steeds groter zijn dan voorzien, maar natuurlijk ook niet te groot vanwege de aankoopprijs.

Let op er zijn heel goedkope puppy training pads op de markt die niet met hondenvoer of drinkwater van de puppy in contact mogen komen. Lees steeds de waarschuwingen op de verpakkingen.

Puppy training pads - puppycursus

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen