Gratis verzending vanaf €70

Een hondenkussen geeft uw hond een warm gevoel

hondenkussens

Bent u op zoek naar een mooi en degelijk hondenkussen voor uw hond? Er zijn verschillende hondenkussens om uit te kiezen. Bekijk hier ons groot assortiment hondenmatrassen en goedkope hondenkussens  in alle kleuren en maten. Bopets.eu de dierenzaak die weet wat uw huisdier graag heeft.

Verschillende soorten hondenkussens

Afhankelijk van uw interieur kunt u kiezen voor een modern vormgegeven hondenkussen of een meer traditioneel hondenkussen. Het wordt sterk aanbevolen om een kussen met traagschuim te gebruiken. Dit materiaal wordt vanwege zijn bijzondere eigenschappen veel gebruikt in matrassen. Kies voor wasbare hondenkussens: Koop kussens met afneembare en wasbare hoezen. Dit maakt het gemakkelijker om het kussen of hondenmatras schoon en fris te houden.

Traagschuim in hondenkussens

Orthopedische hondenkussens – Wanneer traagschuim door het lichaam wordt aangedrukt, keert het langzaam terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit maakt zo’n heerlijk hondenkussen super comfortabel voor uw hond tijdens zijn dagelijks dutje. De warmte van het lichaam verzacht ook het traagschuim. Dit materiaal vermindert de druk op bepaalde lichaamspunten bij de hond, waardoor de drukpunten overal gelijkmatig belast worden. Deze soort hondenkussens met traagschuim worden meestal door experts aanbevolen.

Hondenkussens zijn meestal tussen de 10 en 20 cm zodat uw hond er comfortabel op kan liggen. Kussens voor honden zijn ook belangrijk voor de gezondheid van dieren: honden worden bijvoorbeeld minder verkouden op een kussen. Let bij het kiezen op de maat: bij twijfel is het aan te raden een groot hondenkussen te gebruiken zodat de hond er uitgestrekt op kan liggen.

Verzorg uw hond met een uitstekende kussen, zodat uw huisdier een eigen betrouwbare en veilige plek heeft in huis. Dit is erg belangrijk voor de gezondheid van uw lievelingsdier.

Een goed hondenkussen moet groot genoeg zijn, maar ook zacht en warm. Het moet geschikt zijn voor de grootte van uw hond en hij moet comfortabel op zijn bed kunnen rusten. Voor honden die graag tegen iets aanliggen raden we een prachtige en degelijke hondenmand aan.

Waar een hondenkussen gebruiken

hondenmand-snoozeEen kussen kan je in een bench gebruiken, maar ook onmiddellijk op de grond. Er zijn ook verschillende hondenmanden in kunststof zoals deze van Ferryplast of Savic waar je gemakkelijk een kwalitatief kussen kan inleggen.

Deze kussens zijn perfect op alle plaatsen te gebruiken, zoals in de woonkamer, maar ook als bescherming op de bank of tijdens het reizen zijn hondenkussens heel geschikt in de autobox.

Gezonde slaap voor uw viervoeter

Hondenkussens zijn nodig voor de gezondheid van uw hond. Laat een hond nooit op de koude vloer slapen. Voorkom artrose en rugklachten bij uw hond op latere leeftijd. Dat is ook de reden dat een hondenkussen moet voorzien zijn van een kwalitatieve en perfecte vulling. Hondenkussens die bulten of putten vertonen moeten vervangen worden. Je slaapt toch ook niet graag op een matras waarop je de slaap niet kan vatten.

Tot slot…, een hondenkussen moet op een plek liggen waar de hond zich goed voelt. Dicht bij de mensen of iets verder weg, afhankelijk van de aard van uw hond zal een mooi kussen wel een rustige plaats krijgen. Bekijk ook ons assortiment matras kussens van het merk Fantail. Deze matrassen voor honden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Resultaat 37–48 van de 111 resultaten wordt getoond

Hondenkussens kopen ? Kijk zeker naar de maat !

Maat en vorm: Zorg ervoor dat het kussen groot genoeg is voor je hond om zich uit te strekken en comfortabel te liggen. Sommige honden geven de voorkeur aan ronde kussens, terwijl andere meer ruimte nodig hebben en de voorkeur geven aan rechthoekige kussens. Houd bij het kiezen van een hondenkussen rekening met de behoeften en voorkeuren van je hond.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen