Gratis verzending vanaf €70

Vogelspeelgoed – Speelgoed voor vogels

Vogelspeelgoed moet in alle vogelkooien aanwezig zijn. Om jou gevogelde vriend of vriendinnetje het naar de zin te maken kan je de kooi of volière vrolijk aankleden met wat speeltjes. Wanneer ze geen speelgoed in hun kooi hebben gaan ze zich ook snel vervelen. En een beetje afwisseling is ook erg goed voor ze. Het is wel afhankelijk van welk soort vogel je erin hebt zitten.

Speelgoed voor kanaries

Vogelspeelgoed - Speelgoed voor vogelsHeb je kanaries , dan zal je niet veel speelgoed nodig hebben. Zij hebben vaak aan een schommeltje en een spiegeltje al genoeg. Kanaries zijn meer fluiters dan dat het spelers zijn. Een parkiet, valkparkiet of Agapornis bijvoorbeeld zijn wel echte spelers en vinden het heerlijk om te klimmen en klauteren.

Speelgoed voor papegaaien

Papegaaien zijn er ook dol op speelgoed en vervelen zich al snel wanneer ze niets te spelen hebben. Het is voor sommige vogelsoorten echt heel belangrijk dat ze wat te doen hebben anders dan gaan zij zich namelijk kaal plukken en dat is iets wat je absoluut niet wilt. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan vogelspeelgoed in onze shop staan. Speelgoed geeft je vogel een uitdaging maar ook beweging. En daarbij helpt het de snavel en de nagels in vorm te blijven. Speelgoed moet je zeker kiezen wat past bij het karakter van je vogel.

Welk speelgoed kies je?

Dit is afhankelijk van wat voor soort vogels je hebt. Een papegaai heeft natuurlijk niets aan een schommeltje wat niet geschikt is voor hem. Je zult je wens dus aan moeten passen naar de vogelsoort die je hebt. Papegaaien klimmen graag en veel. Ook zij zijn veel met hun snavel bezig. Het is slim om voor hen genoeg vogel speelgoed in hun kooi te hebben. Tevens zijn zij dol op behendigheidsspelletjes. Je kunt zeker een papegaai veel leren.

Klimspeelgoed voor vogels

Klimspeelgoed is heel erg populair. Hier kan je vogel in klimmen, klauteren en zitten. De touwladders daar zijn vogels ook erg dol op. Net als het hangspeelgoed is dat ook erg populair. Je vogel kan er lekker in hangen. Schommels, ja daar zijn sommige vogelsoorten erg dol op. Deze zijn vaak kleurrijk en mooi. Ze fleuren ook nog eens de kooi op. Je vogel kan hier heel goed uren op zwieren. Omdat een vogel best intelligent is heb je daar ook speelgoed voor. Hier kan je een vogel ook goed mee trainen.

Knaagspeelgoed

Als u op zoek bent naar speelgoed waarmee uw vogel urenlang bezig is, dan heeft u geluk. Knaagspeelgoed voor papegaaien is ontworpen om urenlang kauwplezier te bieden aan uw huisdier. Ontdek onze brede selectie kauwspeeltjes en vind vandaag nog jouw perfecte vogelspeelgoedje!

Wat is knaagspeelgoed? Dit is knaaghout of balletjes van verschillende types gemaakt van natuurlijke materialen. Door dit speelgoed houd je vogel zijn snavel scherp. Dit is natuurlijk geschikt voor een vogel die graag knaagt. De spiegel in het verblijf van je vogel is ook een hele goede. Je vogel heeft dan het idee dat het niet alleen is. Een stukje speelgoed met een belletje kan je je vogel ook veel plezier mee doen. Ze kunnen zich hier uren mee vermaken. Je kunt er natuurlijk altijd voor kiezen om voldoende speelgoed te hebben zodat je het ook kan afwisselen. Op die manier is het speelgoed die je aanbied altijd interessant en je vogel heeft steeds weer een ander stukje speelgoed.

Koop het beste speelgoed voor vogels

Vogelliefhebbers weten dat vogels niet alleen huisdieren zijn, ze zijn leden van het gezin. Ze moeten met liefde, tijd en zorg worden behandeld. We moeten ze ook voldoende ruimte geven om rond te vliegen en hun vleugels uit te oefenen. Een vogelkooi is niet alleen een plek voor hen om in te leven, maar het is ook een thuis voor hun gevoelens en emoties.

We kunnen niet zomaar een wat speelgoed voor ze kopen, want ze willen iets dat zowel hun geest als hun lichaam stimuleert. We moeten dus wat tijd besteden aan het vinden van het perfecte speeltje voor hen, zodat we onze gevederde vrienden kunnen verrassen en hun leven kunnen verrijken met speelplezier!

Speelgoed voor vogels - Vogelspeelgoed

Een belangrijke tip is dat je het speelgoed regelmatig na kijkt of het niet stuk is en veilig genoeg om mee te kunnen spelen. Nu kan het speelgoed heus wel een stootje hebben.

Vogelspeelgoed

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen